Δωρεάν Online Εφαρμογή για τον διαχειριστή

Έκδοση Κοινοχρήστων σε όλη την Ελλάδα από 2 € / μήνα

Για το πρόγραμμα online κοινοχρήστων πατήστε εδώ

Σας ενημερώνουμε ότι η εφαρμογή μας Φορολογική δήλωση και Κοινόχρηστα δεν βρίσκεται σε λειτουργία καθώς η υποβολή φορολογικής δήλωσης για το 2013 έχει λήξει. Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για να μπορείτε να δηλώσετε και τα κοινόχρηστα στην εφορία αρκεί ο διαχειριστής να εκδώσει τη σχετική συγκεντρωτική κατάσταση που απαιτείται για κάθε ένοικο και ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας.

Ο Όμιλος Clemic αναγνωρίζοντας τις δύσκολες και πρωτόγνωρες οικονομικές συνθήκες δημιούργησε και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ON-LINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ, μέσω της ιστοσελίδας μας www.toktirio.gr ,η οποία «οδηγεί» το διαχειριστή στην έκδοση της συγκεντρωτικής κατάστασης των κοινοχρήστων δαπανών για το έτος 2011, για κάθε ένοικο και ιδιοκτήτη των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας.

Το μόνο που απαιτείται από το διαχειριστή είναι να έχει μία σύνδεση Internet, έναν εκτυπωτή και λίγο μόνο χρόνο ώστε να καταχωρήσει σωστά όλα τα απαραίτητα στοιχεία αφού πρώτα έχει διαβάσει με προσοχή όλες τις οδηγίες χρήσης που σας παραθέτουμε. Με μία απλή εγγραφή μπορεί να ξεκινήσει την περιήγηση στην εφαρμογή μας και να εκδώσει τη συγκεντρωτική κατάσταση κοινοχρήστων δαπανών για το έτος 2011. Η εφαρμογή μας είναι πολύ εύκολη στη χρήση της καθώς αποτελείται από 4 πολύ απλά βήματα που μπορείτε να δείτε εδώ.

Για να συνδεθείτε απευθείας στην εφαρμογή μας μπορείτε να κάνετε κλικ στο ακόλουθο link http://foroknx.clemic.gr

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα υπόδειγμα της συγκεντρωτικής κατάστασης που μπορείτε να εκτυπώσετε από την εφαρμογή μας.


Για οποιαδήποτε διευκρινιστική ερώτηση είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.